Profielfoto
Wijzig hieronder je profielfoto

Over Digiplein

Digiplein is een digitale leeromgeving waar je onderwijsmateriaal van de Uitgeversgroep kunt vinden en gebruiken. Om gebruik te kunnen maken van Digiplein moet je je eenmalig registreren, daarna kun je inloggen en het onderwijsmateriaal van de Uitgeversgroep gebruiken.

De Uitgeversgroep ontwikkelt al 30 jaar, samen met 200 docent-auteurs betaalbare, flexibel inzetbare content voor het praktijk- en beroepsgerichte onderwijs voor vmbo-, mbo- en hbo-opleidingen. 

Heb je problemen met het aanmaken van een account, het inloggen op Digiplein of het activeren van een licentiecode? Bekijk de veel gestelde vragen via de info button op deze pagina of neem contact met ons op. Dat kan via de chat op deze pagina of via:

Problemen met registreren?

Voor het registreren op Digiplein, vul je minimaal alle verplichte velden in. Meteen na het registreren ontvang je een e-mail om je account te bevestigen. Krijg je de bevestigingsmail niet? Controleer dan even je ongewenste mailbox. Door het account te bevestigen is de registratie compleet en kun je inloggen op Digiplein.

Bekijk hier de video over dit onderwerp.
Download hier de bijbehorende handleiding.

Problemen met inloggen?

Heb je een docentenaccount aangevraagd, maar kun je nog niet als docent inloggen? Een aanvraag voor een docentenaccount wordt binnen drie werkdagen verwerkt en indien akkoord bevonden omgezet naar een docentenaccount. Ben je je wachtwoord vergeten? Kies dan bij het inloggen voor 'Wachtwoord vergeten'.

Bekijk hier de video over dit onderwerp.

Problemen met licentiecode activeren?

Om gebruik te kunnen maken van het onderwijsmateriaal op Digiplein dient de licentiecode van het digitale boek geactiveerd te worden. Deze licentiecode vind je op de achterkant van het papieren boek of op de licentiekaart. Let erop dat je de licentiecode van je eigen boek activeert. Is de licentiecode al verlopen? Dan kun je online een nieuwe licentiecode kopen.

Download hier de bijbehorende handleiding.

helpdesk@uitgeversgroep.nl
073 613 03 09