Over Digiplein

Digiplein is een online leeromgeving waar je lesmateriaal van de Uitgeversgroep kunt vinden en gebruiken. Om gebruik te kunnen maken van Digiplein moet je je eenmalig registreren, daarna kun je inloggen en het lesmateriaal van de Uitgeversgroep gebruiken.

De Uitgeversgroep ontwikkelt al ruim 30 jaar, samen met 200 docent-auteurs betaalbare, flexibel inzetbare content voor beroepsgericht onderwijs voor het vmbo, mbo en praktijkonderwijs. 

Heb je problemen met het aanmaken van een account, het inloggen op Digiplein of het activeren van een licentiecode? Bekijk de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

Heb je problemen met registreren?

Om je te kunnen registreren op Digiplein, vul je minimaal alle verplichte velden in. Direct na het registreren ontvang je een e-mail om je account te bevestigen. Krijg je de bevestigingsmail niet? Controleer dan even je ongewenste mailbox. Door het account te bevestigen is de registratie compleet en kun je inloggen op Digiplein.

Bekijk hier de video over dit onderwerp.
Download hier de bijbehorende handleiding.

Heb je problemen met inloggen?

Ben je je wachtwoord vergeten? Kies dan bij het inloggen voor 'Wachtwoord vergeten'.

Heb je een docentenaccount aangevraagd, maar kun je nog niet als docent inloggen? Een aanvraag voor een docentenaccount wordt binnen drie werkdagen verwerkt en indien akkoord bevonden omgezet naar een docentenaccount. 

Bekijk hier de video over dit onderwerp.
Download hier de bijbehorende handleiding.

Lukt het niet om je licentiecode te activeren?

Om gebruik te kunnen maken van het lesmateriaal op Digiplein moet je een licentiecode activeren. Deze licentiecode vind je op de achterkant van het papieren boek of op de licentiekaart. Let erop dat je de licentiecode van je eigen boek activeert. Is de licentiecode al verlopen? Dan kun je online een nieuwe licentiecode kopen door bij 'Licenties' de oude licentie in te voeren. 

Bekijk hier de video over dit onderwerp.
Download hier de bijbehorende handleiding.

helpdesk@uitgeversgroep.nl
073 613 03 09